Pages

Pantai Kelanang - 12.12.2008

 
[1]

 
[2]

[3]

[4]

[5]

Camera : Diana F+
Film : Fuji Superia Expired 2006


Camera : Vivitar UWS
Film : Fuji Neopan Acros

4 comments:

  1. hasil dr vivitar ttp menjadi pujaan:D..kalo dr diana suke no 2

    ReplyDelete
  2. eh akak pantai yg akak g hr tuh ker?...mmg besh tmpt nih view dier...

    ReplyDelete
  3. geram la tgk gamba vivitar akak.
    isk2.
    mcm teruja nak beli jek neh.
    smena ke vivitar?
    vivitar ke smena?
    huhu.

    ReplyDelete
  4. ninie

    a'ah ni la pantai ari tuh sebenarnya byk lagi tempat2 yg best utk shoot tapi sbb ari tu sorang jer so mcm takot gak nk explore jauh2...hehehhehehe...kalau ada rezeki kita gi ok?

    sHa

    vivitar best sbb tak yah pk/terlupa nak setting snap jer apa2 yg menarik asalkan ada matahari:) lgpon tak sampai 100 dh bleh dpt sebijik kamera nih

    smena best pon best tgk kaler yg sHa snap kat pantai tu wild gila siap ada leaks...cun!

    hehehhehehhe saya mmg tidak membantu utk menyenangkan membuat keputusan...ekk?

    ReplyDelete

so what do you think?